Klantenservice

25 jaar huwelijk

Hier vind je 25 jaar huwelijk producten:

Mooie decoratie 25 jaar huwelijk

Het bereiken van een 25 jaar huwelijksjubileum is een zeer mooie prestatie. Dit mag gevierd worden met je familie en vrienden. Tuf-Tuf heeft als inspirerende en voordelige webshop in pinatas, thema- en feestartikelen alles in huis om je zilveren bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Versiering in 25 jaar huwelijk stijl om voor een passende aankleding van de feestruimte te zorgen. Een feestartikel in 25 jaar huwelijk thema om deze mijlpaal verder vorm te geven. Tuf-Tuf denkt met je mee.

Decoratie 25 jaar huwelijk die de feestdag extra speciaal maakt

De eerste 25 jaar van het huwelijk is een drukke en speciale periode in het leven. Het is de tijd dat een gezin wordt gesticht en je opleiding en carrière zich ontwikkelt. Alle reden om even stil te staan en een rustmoment in te lassen. Tijd voor een groots feest 25 jaar huwelijk! Het is gelijk een mooi moment om dierbare herinneringen op te halen en wensen en verwachtingen voor de toekomst met elkaar te delen. Zoek als eerste bij Tuf-tuf.nl uitnodigingskaarten in de kleur zilver uit, om iedereen direct in de stemming te brengen. En laat je vervolgens leiden door het brede assortiment aan decoraties 25 jaar huwelijk en versiering 25 jaar huwelijk bij de aankleding van de feestruimte. Wissel meterslange vlaglijnen af met hangdecoraties met 25 opdruk en mix zilverkeurige ballonnen met deco-spiralen. Plaats nog een deurbord 25 bij de entree en iedereen weet waar het feest plaatsvindt.

Een traktatie op je 25 jaar huwelijk serveren in zilveren serviesgoed

Bij een zilveren bruiloftsfeest hoort een zilveren setting en uitstraling. Elk feestartikel 25 jaar huwelijk van Tuf-Tuf voorziet in deze behoefte. Decoreer de tafel met een zilveren tafelkleed en gebruik zilveren borden en bekers voor elke traktatie op je 25 jaar huwelijk. Je ontdekt in onze veelzijdige en klantvriendelijke online shop ook servetten, viltjes en cocktailprikkers met 25 opdruk, evenals confetti en kaarsjes in de vorm van een 2 en een 5. Voer de stemming op het feest 25 jaar huwelijk op met een pinata spel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pinata bruidstaart of pinata cijfers 2 en 5, die de geblinddoekte gasten om beurten mogen proberen kapot te slaan. Als de ook bij Tuf-Tuf verkrijgbare vulling van snoep, speelgoed of confetti eruit vliegt, is de winnaar bekend.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl