Klantenservice

12.5 jaar huwelijk

Hier vind je 12.5 jaar huwelijk producten:

Trouw decoratie

Ben je binnenkort 12,5 jaar getrouwd? Dan is het hartstikke leuk om deze speciale dag te vieren met vrienden en familie. Maak van je koperen bruiloft een groots feest, met gebruikmaking van het brede en voordelige assortiment aan feestartikelen van Tuf-Tuf. Te beginnen met uitnodigingskaarten in 12,5 jaar huwelijk stijl en eindigend met een originele traktatie 12,5 jaar bij het afscheid van de feestgangers. Met de versiering 12,5 jaar huwelijk uit onze overzichtelijke webshop zorg je voor de juiste ambiance, terwijl elk feestartikel 12,5 jaar huwelijk de sfeer op deze bijzondere dag verder verhoogt.

Met de versiering 12,5 jaar huwelijk zorg je voor een passend decor

Je kunt een feest 12,5 jaar huwelijk zelf organiseren en daarmee je echtgenoot of echtgenote verrassen, maar je kunt ook als familie of vriendengroep het koperen bruidspaar deze dag in het zonnetje zetten. Het inspirerende aanbod bij Tuf-Tuf.nl geeft hier alle aanleiding voor. Wat te denken van een decoratie 12,5 jaar huwelijk in de vorm van een huldeschild bij de voordeur? En eenmaal over de drempel kan iedereen genieten van versiering 12,5 jaar als vrolijke vlaglijnen, sierlijke hangdecoraties, deco-spiralen en kleurige ballonnen die mooi bedrukt zijn met het getal 12,5. De toon is hiermee direct gezet.

Laat je 12,5 jaar huwelijk niet ongemerkt voorbij gaan met de feestartikelen van Tuf-Tuf

Een 12,5 jarig huwelijk laat je natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Het is een bijzonder moment in je leven, waar je gerust bij stil mag staan en dat je mag vieren met iedereen in je omgeving die je dierbaar is. Tuf-Tuf reikt je daarbij elk feestartikel 12,5 jaar aan, waar je behoefte aan hebt. Handig en mooi kartonnen serviesgoed in huwelijksstijl om te gebruiken bij het serveren van een traktatie op je 12,5 jaar huwelijk, naast servetten, cocktailprikkers en bierviltjes met 12,5 jaar opdruk. En nog veel meer leuke feestartikelen en decoraties in 12,5 jaar huwelijk thema. Ga bijvoorbeeld voor de pinata bruidstaart. De gasten mogen geblinddoekt en om beurten proberen om de pinata kapot te slaan of aan het juiste touwtje te trekken, totdat de vulling van confetti, snoep of speelgoed uit vliegt.

Je kunt het feest 12,5 jaar huwelijk een passend slot geven door de gasten na afloop een cadeautje mee te geven. Tuf-Tuf heeft hiervoor feestboxjes en feestzakjes ter beschikking, die je kunt vullen met allerlei feestelijke attenties uit onze online collectie. Op deze wijze zorg je voor een blijvende herinnering aan je 12,5 jaar huwelijksfeest.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl