Klantenservice

Ceremonie

Hier vind je Ceremonie producten:

Van je trouwdag tot en met je gouden bruiloft: het huwelijk is meerdere keren in je leven een feest waard. Hierbij is de huwelijk aankleding belangrijk om de juiste sfeer voor het huwelijksfeest te treffen. Bij Tuf-Tuf vind je hiervoor allerlei vrolijke en stijlvolle attributen. Zo kun je uit ons assortiment een speciaal feestartikel trouwen voor het bruidspaar uitkiezen. Of zoek een mooie huwelijk decoratie uit. Ook hebben we feestartikelen die het jubilerende echtpaar in het zonnetje zetten.

Feestartikel trouwen speciaal voor het kersverse bruidspaar

Met de huwelijk aankleding van Tuf-Tuf geef je een pasgetrouwd stel de dag van hun leven. Het begint al in de voortuin, de galerij of de voordeur met een afzetlint, deurbord of gevelvlag. Natuurlijk is een dergelijke huwelijk decoratie voorzien van bijpassende teksten zoals 'Leve het bruidspaar' of 'Pasgetrouwd'. Zo weet de hele buurt dat hier twee mensen wonen die pas hun jawoord hebben gegeven. Binnen kun je de feestvreugde voortzetten met nog meer artikelen die horen bij een huwelijksfeest. Leg de rode loper voor het bruidspaar uit voor een stijlvolle binnenkomst. En versier het huis of feestruimte met vlaggetjes. Ze zijn verkrijgbaar met handige zuignapjes zodat je ze ook op de ramen kunt plakken. Slingers maken de sfeer nog beter. Neem bijvoorbeeld exemplaren met letters die een vrolijke boodschap brengen als feestartikel trouwen. Behalve hartjes zijn ook witte duiven een populair symbool bij een huwelijk. Voeg daarom aan de versiering ook huwelijks decoraties toe die verwijzen naar witte duiven. Bij een huwelijksfeest hoort ook lekker eten en drinken. Alles smaakt nog beter van een speciaal servies voor het bruidspaar. Voor hen zijn er bordjes, bekertjes en servetjes die in het teken staan van een gelukkig huwelijk. Gaat het nieuwe echtpaar op huwelijksreis? Dan mag de hele wereld dat weten met een vlaggetje op de auto die laat zien dat ze 'Just Married' zijn.

Zeg het met ballonnen voor een echt feest en trouwen

Ballonnen horen op iedere party thuis, maar zeker ook op een huwelijksfeest. Het leuke van deze feestartikelen is dat ze in allerlei vormen verkrijgbaar zijn, zoals een hart. Of je kunt ze extra groot nemen met opvallende teksten. Bij Tuf-Tuf kun je ze speciaal voor een 12,5-jarig huwelijk of een andere huwelijksjubileum krijgen. Want net als een kersvers huwelijk verdient ook een echtpaar dat 12,5 jaar of meer bij elkaar is de nodige aandacht. Geef ze die en laat ze zich weer een pasgetrouwd stel voelen met onze vrolijke artikelen voor feest en trouwen. Versier bijvoorbeeld hun stoel met slingers in de kleur van hun jubileum in brons, zilver of goud. Ook bij een huwelijksfeest voor een jubilerend echtpaar horen vlaggetjes aan het plafond en aan de ramen als huwelijk decoratie. Voeg nog een extra huwelijk aankleding toe en bestrooi het jubilerende echtpaar met confetti. Zo herinneren ze vast nog heel goed die allereerste dag van hun huwelijk, de feestelijke bruiloft!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl