Klantenservice

Actieve filters

  Peuter thema's

  Boerderij feest

  Bekijk onze producten

  Brandweer feest

  Bekijk onze producten

  Aap - Apen feest

  Bekijk onze producten

  Constructie feest

  Bekijk onze producten

  Lego blokken feest

  Bekijk onze producten

  Jungle & Safari feest

  Bekijk onze producten
  Hier vind je Peuter thema's producten:

  Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en piñata’s voor diverse peuterthema’s. De feestartikelen kunnen aangevuld worden met versieringen in de kleuren van een thema. Combineer en maak er een onvergetelijk peuterfeest van. Zo vind je bij Tuf-Tuf feestartikelen van ‘bekende TV figuren’ of een uitgebreid assortiment feestartikelen in een echt peuterthema zoals dieren, brandweer of constructie.

  Een Peuterfeest met ‘bekende TV figuren’

  Is jouw zoontje of dochter helemaal weg van Bumba, Woezel & Pip, Nijntje of Thomas de Trein? Bij Tuf-Tuf kan je het peuterfeest leuk aankleden in de stijl van deze bekende TV figuurtjes. Feestelijke bordjes, bekers, tafelkleden versierd met de helden van jouw zoontje of dochter. Maar niet alleen de tafel is versierd met o.a. Bumba, Mickey Mouse, Minnie Mouse of Peppa Pig, ook het plafond en de muren kunnen versierd worden met ballonnen, slingers en posters met afbeeldingen van de bekende TV figuurtjes. Tijdens het peuterfeest zijn er ook diverse leuke spelletjes te doen met deze bekende tv figuren. Wat dacht je van het spel pakket van Minnie Mouse, dit bevat een plastic kleed met gaten wat je op kan hangen en hier moeten de peuters de bijgeleverde foam ballen proberen doorheen te gooien. Of een soort ezeltje prik maar dan met stickers, hang de poster op blinkdoek de peuters 1 voor 1 en laat ze de stickers op de poster plakken. Kijk snel in onze webshop voor meer leuke spellen of activiteiten.

  Vier het Peuterfeest in de stijl van een Peuterthema

  Heeft jouw peuter niet zoveel met een ‘bekend TV figuur’ maar is het wel helemaal weg van dieren, politie of brandweer. Kijk dan eens bij ons in de webshop onder peuterthema’s. Daar vind je een zeer uitgebreid assortiment aan leuke, grappige, spannende en avontuurlijke thema’s speciaal voor peuters. Tover de feestruimte om tot een heuse onderwaterwereld met de feestartikelen van het thema Oceaan. In dit thema vind je bordjes, bekers, servetten en placemats om de tafel een oceaan-achtige indruk te geven. De muren versier je met de ballonnen, vlaggen, banners en slingers van dit thema, zo voelen de kindjes zich als een visje in het water. Houdt je peuter meer van een spannend avontuur, verander de woonkamer dan in een ware jungle met de feestartikelen van het thema Safari Kids. Zet in de hoeken van de kamer of naast de bank opblaasbare jungledieren neer en laat de kindjes als echte rangers op zoektocht gaan naar de wilde dieren. Een ander leuk spel voor de peuters is een pull piñata. Tuf-Tuf heeft diverse piñata’s die matchen met een peuterthema. Hang deze piñata op en vul hem met snoepjes en traktaties, geef de kinderen allemaal een lintje en laat ze één voor één aan het lintje trekken. Er is er maar één de winnaar, want deze opent de piñata waardoor alle snoepjes en traktaties eruit vallen.

  Sluit het Peuterfeest op een feestelijke manier af.

  Aan ieder feestje komt een eind. Geef de alle peuters aan het einde van het feestje een leuke herinnering aan een onvergetelijk feest mee te geven? Bij Tuf-Tuf vind je allerlei feestboxjes en feestzakjes versierd met de helden van je peuter of in het thema van het peuterfeest. Vul deze boxjes of zakjes met een cadeautje en wat lekkers en het feestje van jouw peuter is helemaal compleet.

   

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl