Klantenservice

Gender Reveal Party

Feestartikelen voor een Gender Reveal Party

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties, versiering en piñata’s voor een geweldige Gender Reveal party. Tijdens een Gender Reveal party wordt het geslacht van de baby op komst onthuld aan familie en vrienden.

Hier vind je Gender Reveal Party producten:

Een zwangerschap kent vele bijzondere momenten

De onthulling van het geslacht van jullie kindje is zo’n moment. Maak dit moment groots door het te vieren met een Gender Reveal party. De kleuren van een Gender Reveal party zijn roze, blauw en wit.Bij Tuf-Tuf vind je alles voor een geslaagde Gender Reveal party. Van borden, bekers, servetten en ballonnen met de tekst Boy or Girl tot grappige tafeldecoratie, banners en mooie decoratie swirls. Vul dit aan met roze en blauwe feestartikelen uit onze webshop en houdt iedereen zo nog even in spanning wat het geslacht van de baby gaat worden.

Moment van de waarheid

Het belangrijkste moment van de Gender Reveal party is toch wel de onthulling van het geslacht van de baby. Verras vrienden en familie met een Gender Reveal piñata. In onze webshop vind je een Gender Reveal piñata in de vorm van een vraagteken. Vul deze piñata met blauwe of roze confetti en laat alle gasten er om de beurt op slaan tot de confetti met de kleur van het geslacht van de baby naar buiten komt vallen. Succes gegarandeerd!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl