Klantenservice

Geboorte baby

Feestartikelen voor geboorte baby

Is er iets mooiers voor te stellen dan de geboorte van je kindje? Je leeft op een roze wolk en je wilt het blijde nieuws met iedereen delen. Nodig daarom al je familie en vrienden uit voor een feest om de geboorte van je zoon of dochter te vieren. Het brede en veelzijdige aanbod aan feestartikelen en versiering in geboorte thema van Tuf-Tuf maakt het mogelijk om je fantasie de vrije loop te laten bij de invulling en aankleding van je party. Decoreer de kamer met slingers en ballonnen en vergeet niet om het feestartikel geboorte bij uitstek voor het raam te zetten: de witte ooievaar. 

Hier vind je Geboorte baby producten:

Originele versiering van Tuf-Tuf om de geboorte van je kind te vieren

Tuf-Tuf heeft originele en voordelige feestartikelen en versiering in geboorte stijl, waar je mee voor de dag kunt komen. Van vlaglijnen, slingers en hangdecoraties tot ballonnen, pompons en honeycomb waaiers en ballen. In de kleur roze voor als een meisje geboren is, in de kleur blauw als er een jongen ter wereld is gekomen. Je kunt de betreffende kleur laten terugkeren in allerlei mooie decoraties als een wenslijn, een raamvlag of raamsticker, een banner, een huldeschild of groot verkeersdeurbord. De ooievaar is als afbeelding nooit ver weg en dit symbool voor nieuw leven is tevens verkrijgbaar als pluchen dier en opblaasbaar feestartikel geboorte, inclusief voetpomp, haringen en scheerlijnen om de ooievaar mee vast te zetten.

Maak het geboortefeest compleet met feestartikelen in geboorte stijl

Waar is het feestje? Hier is het feestje! Gebruik markeerlint om de feestplek mee af te bakenen. Bij de bevalling van een zoon of dochter hoort de kenmerkende traktatie geboorte: beschuit met muisjes. Roze-witte muisjes of blauw-witte muisjes, al naar gelang het geslacht van je baby. Laat de gasten allemaal aan de eettafel plaatsnemen, die feestelijk gedekt is met een tafelkleed, borden, bekers, bestek en servetten in geboorte thema. Je vindt bij Tuf-Tuf ook een feestartikel geboorte, dat gerelateerd is aan bekende tv- of boekfiguren als Nijntje, Sesamstraat en Winnie de Poeh. Zo wordt het kinderfeest geboorte compleet. Als bedankje voor het bewonderen van de baby en het gezellige samenzijn kun je de gasten een feestbox of feestzakje meegeven, gevuld met een traktatie met geboorte thema. Er zijn bij Tuf-Tuf allerlei leuke kleine cadeautjes verkrijgbaar om iedereen te verrassen. Van snoepjes tot klein speelgoed en leuke accessoires.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl