Klantenservice

Actieve filters

  Bekende figuren

  Hier vind je Bekende figuren producten:

  Vrijwel ieder kind ontwikkelt in zijn jongste jaren een voorliefde voor een bekende figuur van een bepaalde televisieserie, film of boek. De één is gek van Frozen of Mickey Mouse, de ander is dol op Prinsessia of Angry Birds. Gelukkig is het eenvoudig om op voordelige wijze een kinderfeest met bekende figuren thema te organiseren. Alle themas zijn overzichtelijk gerangschikt in onze inspirerende webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Met de versiering van bekende figuren als Peppa Pig en Sofia the First kun je de hele kamer vol hangen. Je slaagt net zo gemakkelijk voor een feestartikel van bekende figuren als Spiderman en Nijntje. Overtuig je zelf en stel het feest van je dromen samen.

  Brede keuze aan originele versiering in bekende figuren thema

  Tuf-Tuf heeft een breed assortiment aan versiering en feestartikelen van bekende figuren van Disney, Marvel en Studio 100 entertainment. Alle bekende tv-figuren en filmhelden komen voorbij. Of je nu versiering van bekende figuren als Violetta of Minnie Mouse zoekt, dan wel een feestartikel van bekende figuren uit Star Wars of Transformers, je slaagt zeker in onze online shop. Tover de kamer of achtertuin om in een decor van het favoriete dier of personage van je zoon of dochter en laat het kinderfeest met bekende figuren beginnen. Maar niet voordat je leuke en originele uitnodigingskaarten in lijn met het thema hebt uitgezocht en verzonden naar de vriendjes of vriendinnetjes van je kind. Daarna wordt het tijd om de slingers, vlaglijnen, ballonnen, hangdecoraties, honeycomb ballen en waaiers van de bekende figuur op te hangen.

  Feestartikelen van bekende figuren voor een geslaagd kinderfeest

  Als je kind helemaal weg is van een specifieke animatieheld of tv-figuur, maak je hem of haar blij met een complete make-over. Dat betekent dat ook het tafelkleed, de borden, bekers, servetten, rietjes en het bestek een afbeelding van zijn of haar favoriet hebben. De traktatie in bekende figuren decor zal nog beter smaken. Er zijn meer dan voldoende keuzes voor jongens en meisjes. Jongens maak je gelukkig met themas als Avengers, SpongeBob, Cars, Toy Story en Sam de Brandweerman. Meisjes zullen verrukt zijn van themafeestartikelen van Barbie, Bumba, Hello Kitty, Justin Bieber en K3. Je vindt verkleed- en vermomartikelen, naast diverse speelattributen als pinatas om het kinderfeest met bekende figuren thema op te vrolijken. Een perfecte afsluiting van de party bereik je met het uitdelen van feestzakjes of feestboxen, waar je als traktatie in het bekende figuren thema iets uit het rijke aanbod aan uitdeelspeeltjes en snoep van Tuf-Tuf in kunt stoppen.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl