Klantenservice

Babyshower

Babyshower versiering 

De babyshower is een trend die uit Amerika is over komen waaien naar Nederland. Steeds vaker worden aanstaande moeder op dit vrolijke feestje vol babyspullen getrakteerd. Deze relatief nieuwe traditie lijkt een blijvertje in ons land. Wat betreft decoratie en thema heb je een ruime keuze. Het aanbod aan babyshower feestartikelen is namelijk zeer groot. Zo kun je bijvoorbeeld een feestje in Disneystijl organiseren. Of misschien geef je de voorkeur aan een thema met koeienprint. Voor het organiseren van een babyshower mag je alles uit de kast halen. 

Hier vind je Babyshower producten:

Babyshower versiering kiezen

Tijdens een babyshower wordt de aanstaande moeder even flink in het zonnetje gezet. Bij het organiseren van een feestje wil je graag dat alles perfect geregeld is. Zo moet de ruimte aangekleed worden met allerlei leuke babyshower feestartikelen. Alleen al het bekijken van de babyshower versiering is een feest. Een tafelkleed van Mickey of Minnie Mouse zou je kunnen gebruiken voor een feestje in Disneystijl. Combineer ze bijvoorbeeld met Princess Disney feestartikelen zoals ballonnen en bordjes. Of misschien kun je de kamer aankleden in Frozen stijl bij een babyshower voor een meisje.

Veel mogelijkheden voor een geslaagd feestje

Wat betreft decoraties en thema's voor het feestje heb je eindeloos veel mogelijkheden. Met een feestje in het thema -kleine eendjes- is de kans op succes groot. Zowel bij een babyshower voor een jongen als voor een meisje hebben de vrolijke eendjes namelijk een hoge schattigheidsfactor. Naast bordjes, bekers en servetten kun je zelfs confetti met eendjes aanschaffen. Thema's voor jongens en meisjes Wat betreft de thema's heb je voor een jongen en meisje dezelfde keuze. Wel verschillen de kleuren van elkaar. Dit is bijvoorbeeld zo bij de babyshower feestartikelen met het koeienprint thema. Zo krijgen de gasten bij de babyshower voor een jongen onder andere bekers, bordjes en servetten in het blauw. Bij de babyshower voor een meisje heeft de vrolijke kleur roze de overhand.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl