Klantenservice

1 jaar meisje

Roze feestartikelen voor de verjaardag met 1 jaar

Hoera! Je kleine meid wordt 1 jaar. Alle reden voor het organiseren van een feest om nooit te vergeten. Je dochter wordt al een hele dame. Ze spreekt misschien al een paar woordjes en zet haar eerste stapjes op de huiskamervloer. Bij deze bijzondere dag voor ouders en kind past een kinderfeest met 1 jaar meisje thema, dat je perfect kunt invullen met elk feestartikel 1 jaar meisje en versiering 1 jaar meisje van Tuf-Tuf. Je vindt in onze inspirerende en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen niet alleen de mooiste decoraties en partyproducten om iedereen te laten meedelen in de feestvreugde, maar ook een traktatie 1 jaar meisje in de vorm van snoep of speelgoed.

Hier vind je 1 jaar meisje producten:

Favoriete kleur roze domineert in de versiering voor 1 jaar meisje

Bij een kinderfeest voor je 1-jarige dochter past natuurlijk de kleur roze. Het is een echte meisjeskleur, die het brede assortiment aan feestartikelen en versiering meisje 1 jaar domineert. Meisjes zijn al vanaf jonge leeftijd gek op roze. Begin daarom met het versturen van uitnodigingskaarten in deze kleurstijl aan de familie, vrienden en kinderen. Tuf-tuf.nl heeft daarnaast leuke letterslingers, vlaggenlijnen, honeycomb waaiers en ballonnen met een hartje er op afgebeeld. Hang hier en daar nog een roze opblaascijfer 1 op en de aankleding is compleet.

Een vrolijk feestartikel in 1 jaar meisje thema vind je bij Tuf-Tuf

Het leeftijdsgetal 1 staat prominent afgebeeld op de borden, bekers en servetten in het aanbod van Tuf-Tuf. Het roze gekleurde serviesgoed is geschikt om zowel warme als koude hapjes en drankjes mee te serveren. Je kunt de feesttafel versieren met een roze tafelkleed met ballonen en een 1 er op. Op tafel matcht een mooie kaars met de tekst 'My 1st Birthday'. Laat je dreumes stralen door haar een tiara met leeftijdsaanduiding op te zetten. Voor andere jonge kinderen zijn er speciale feesthoedjes voor de eerste verjaardag beschikbaar. Wat zeker niet mag ontbreken, is een pinata in de vorm van een 1. De kinderen mogen om beurten aan een touwtje trekken, totdat de vulling van snoepjes, speelgoedjes of confetti uit de pinata barst. Als je een kinderfeest ter ere van de eerste verjaardag van je dochter geeft, is het leuk het samenzijn met de andere ukken af te sluiten met een traktatie in 1 jaar meisje stijl. Tuf-Tuf heeft feestzakjes en feestboxjes met de leeftijd en ballonnen als opdruk. Hier kun je snoep of klein speelgoed in stoppen als verrassing voor thuis.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl