Klantenservice

1 jaar jongen

Blauwe feestartikelen voor jongen verjaardag met 1 jaar

Het eerste levensjaar van je kind vliegt voorbij. Voor je het weet worden de eerste stapjes gezet en woordjes gesproken. De eerste verjaardag van je kind wil je dan ook goed vieren. Diverse feestartikelen zorgen bij de eerste verjaardag van een jongen voor een onvergetelijke gebeurtenis. Met onder andere kleurrijke ballonnen en slingers zorg je ervoor dat de jarige zijn ogen uitkijkt. Zorg voor een onvergetelijke eerste verjaardag.

Hier vind je 1 jaar jongen producten:

Het aanbod aan feestartikelen voor de eerste verjaardag van een jongen is zeer uitgebreid

Door leuke versieringen te gebruiken zorg je voor een mooie aankleding van het verjaardagspartijtje. Zo zou je overal in het huis ballonnen op kunnen hangen. Een blauwe folie ballon met de opdruk '1 jaar' staat bijvoorbeeld erg mooi. Deze vrolijke decoratie is overigens gemakkelijk op te blazen met behulp van diverse ballon accessoires. Door een elektrische pomp te gebruiken vliegen er binnen een paar minuten overal in de huiskamer ballonnen rond. Bovendien zou je dit leuke feestartikel voor de eerste verjaardag in de stoere kleur blauw kunnen aanschaffen.

Handige feestartikelen voor verjaardag 1 jaar

Op de eerste verjaardag staat jouw zoontje in het middelpunt van de belangstelling. Wat dat betreft is een kinderstoel versierset voor een jongen van 1 jaar een geweldige aanwinst. Deze stoel is ideaal wanneer je taart serveert. Onder de stoel is namelijk een placemat bevestigd die ervoor zorgt dat je vloer niet al te vies wordt. Daarnaast is de stoel versierd met vrolijke slingers en plaats je een grappig hoedje op het hoofd van de jarige. Een mooie kaars op de taart. De verjaardagstaart zou je kunnen versieren met een grote blauwe kaars met de letters 'My first birthday'. Onder het zingen van verjaardagsliedjes maakt dit feestartikel voor de eerste verjaardag van een jongen de taart extra mooi. Laat de jonge gasten tenslotte naar huis gaan met blauwe feestzakjes met een opdruk van ballonnen en de tekst 'Eerste verjaardag'. Daarmee zorg je voor een mooie afsluiter van een onvergetelijk feest.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl