Klantenservice

1 jaar algemeen

Feestartikelen voor verjaardag 1 jaar

De eerste verjaardag van je kind is een hele speciale gebeurtenis, die je natuurlijk niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Maak van zijn of haar eerste verjaardag een onvergetelijke happening door een mooi kinderfeest 1 jaar te organiseren. Tuf-Tuf helpt je met kleurige versiering 1 jaar en elk feestartikel 1 jaar dat je je maar kunt wensen. Zo wordt deze heuglijke dag een mijlpaal voor familie en vrienden, terwijl de jarige later dit bijzondere moment nog eens kan herbeleven. Voor een lekkere traktatie in 1 jaar stijl zit je ook goed bij onze voordelige en klantvriendelijke webshop in pinatas, thema- en feestartikelen.

Hier vind je 1 jaar algemeen producten:

Verras je dreumes en de gasten met leuke en originele versiering 1 jaar

Als je een zoon hebt die 1 jaar wordt, kun je zijn directe omgeving natuurlijk blauw laten kleuren. Zoals dat bij een 1-jarige dochter voor de kleur roze geldt. In het brede en inspirerende assortiment versiering 1 jaar van Tuf-Tuf.nl vindt je vele vrolijke kleuren om het kinderfeest 1 jaar naar grote hoogte te stuwen. Opvallende ballonnen in de kleuren geel, rood, oranje, groen, paars en blauw met het cijfer 1 er op, naast meterslange vlaglijnen, papieren slingers, opblaascijfers 1 en hangdecoraties met ster of button. Het is extra leuk als je kiest voor decoraties 1 jaar met een afbeelding van bijvoorbeeld Winnie de Poeh, Mickey en Minnie Mouse, Nijntje of Sesamstraat. De eerste verjaardag van je kind vervult je natuurlijk met trots. Iedereen mag het weten. Daarbij past een groot deurbord met de tekst 'Hoera 1 jaar!' Buiten kun je een leuke gevelvlag of grote puntvlag met het cijfer 1 ophangen.

Een feestartikel 1 jaar voor de speciale verjaardag 1 jaar van je zoon of dochter

Een verjaardag 1 jaar is ontzettend leuk voor de ouders en gasten, maar je kleine meid of jongen zal ook veel plezier beleven aan alle aandacht en kleurige feestartikelen van Tuf-Tuf. Je kunt het feestelijke moment van taart eten passend vorm geven met borden, bekers en servetten met de leeftijd 1 jaar er op. Plaats op de mooi gedekte tafel tafeldecoratie in Happy Birthday stijl en versier de verjaardagstaart met kaarsjes en feeststerretjes in de vorm van een 1. Deze traktatie 1 jaar gaat er in als koek. Ter verhoging van de feestvreugde kun je met de gasten een pinata 1 spel spelen. Zij mogen om beurten proberen om geblinddoekt de pinata kapot te slaan, zodat de vulling met confetti, snoepjes of speelgoedjes er uit vliegt.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl