Klantenservice

Baby | Peuterfeest

Hier vind je Baby | Peuterfeest producten:

Vier je babyfeest met baby feestartikelen

De geboorte van een kindje is altijd reden voor een groot feest. En het liefst laat u iedereen weten dat er in het gezin een jongen of meisje geboren is. In de webshop van Tuf-Tuf vindt u de mooiste baby feestartikelen waarmee u het huis volop kunt versieren. Hang bijvoorbeeld een paar slingers, ballonnen en pompoms voor het raam. Of wat dacht u van een raamsticker met een ooievaar? Na dat eerste jaar shopt u bij ons misschien wel voor een 1 jaar feestartikel. Want ook die eerste verjaardag moet uitgebreid gevierd worden.

Vier de geboorte van de nieuwe spruit met baby feestartikelen

Zodra er iemand zwanger is, wil de omgeving maar één ding weten: wordt het een jongen of een meisje? Van dat antwoord hangt toch veel af. In Nederland associëren we jongens nu eenmaal met blauw, en voor meisjes kiezen we vaak voor roze. Deze kleuren ziet u terug in geboortekaartjes, rompertjes en zelfs roze en blauwe sokjes zijn niet aan te slepen. Deze traditie kunt u ook goed gebruiken als u op zoek gaat naar een passend baby feestartikel. Wellicht kiest u voor een roze slinger met 'hoera een meisje'. Op deze manier ziet iedereen dat het gezin is uitgebreid een kleine meid. Voor jongens hebben we vlaggen, ballonnen, honeycombs en nog veel meer. En vanzelfsprekend is deze baby versiering allemaal in het babyblauw.

En dan is het 2x feest met de tweeling baby feestartikelen

Als er niet één maar twee kindjes geboren worden, komt u al snel voor problemen te staan. Veel baby feestartikelen zijn namelijk of voor een jongen of voor een meisje. Gelukkig vindt u bij Tuf-Tuf speciale versiering voor de geboorte van een tweeling. Wij hebben onder andere vlaggenlijnen en deurborden waarop de komst van een tweeling wordt aangekondigd. Zelfs speciale ballonnen voor tweelingen maken deel uit van ons assortiment. Omdat elke tweeling weer anders is samengesteld, bestaat dit tweeling baby feestartikel uit vrolijke kleuren als groen, geel of paars.

Een trend die meer en meer gevierd wordt de babyshower

Rondom geboorte zijn een aantal mooie tradities ontstaan. Denk maar aan de babyshower. Dit fenomeen is vanuit de Verenigde Staten komen overwaaien. Een babyshower is bedoeld om de aanstaande moeder eens goed in de watten te leggen met cadeau's voor haar en het toekomstige kind. En zoals bij elk ander feestelijk moment, horen bij een babyshower natuurlijk de nodige baby versieringen. Een leuke tip is om voor de babyshower één bepaald thema te kiezen. Bij Tuf-Tuf hebben we bijvoorbeeld feestartikelen met koeienprint, eendjes of met Mickey en Minnie Mouse. Ook de bekers, kaarten en taartdecoratie van Nijntje zijn razend populair. Het feest houdt niet op als het kindje er eenmaal is.

En dan zijn ze alweer 1 jaar

Want de eerste verjaardag is toch echt een moment dat goed gevierd moet worden met lekkere hapjes en drankjes. Om het extra feestelijk te maken, serveert u dit op borden en bekers met '1 jaar' erop. En de ruimte versiert u misschien wel met een paar leuke opblaascijfers of een ander 1 jaar feestartikel. Voor op de taart hebben we zelfs kaarsen in de vorm van het cijfer 1. Na het uitblazen kan het feest beginnen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl