Klantenservice

Tiara | kronen

Wil je de verjaardag of het kinderfeest van je kleine meid of stoere knul extra feestelijk maken? Kies dan voor een tiara of kroon uit het brede assortiment van Tuf Tuf, de inspirerende en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen.

Hier vind je Tiara | kronen producten:

Een tiara voor elke prinses

Een feestartikel als tiara en kronen is er in allerlei verschijningen. Als feestelijke hoofdversiering met leeftijdsaanduiding of met afbeelding van een bekende tv- of stripfiguur voor een themafeest. Maar je ontdekt ook een pinata in de vorm van een blinkende tiara of kroon, evenals originele versiering bij het aanbod tiara en kronen. Een tiara of kroon als feestelijke hoofdversiering op je kinderfeest. Met een tiara kroon je je dochter tot koningin van het bal. Het is hoofdversiering, waar je kleine meid mee gezien mag worden. Ze zal zich als een prinses voelen. Dat treft, want Tuf Tuf heeft onder meer speciale tiaras en kronen van Disney Princess en andere prinsessendesigns. Je kunt een kinderfeest met tiara en kronen organiseren met vele bekende figuren. Wat te denken van een tiara met Minnie of Mickey Mouse oren, of een tiara van Frozen en Sofia the First? Het is ook leuk te kiezen voor een tiara in Indianen stijl, Halloween of een tiara met doodskop voor als je een Griezelfeest in gedachten hebt.

Een tiara of kroon voor elk feest

Een feestartikel tiara en kronen is er tevens in de vorm van een minihoedje en als verkeersbord, voor als iemand bijvoorbeeld 50 of 60 jaar wordt. Een leuke combinatie is een tiara met een verkleedjurkje met bontrand en juwelen. Mooie tiaras en kronen voor een themafeest bij Tuf Tuf Tuf-Tuf.nl heeft stoffen kronen met de cijfers 1, 2, 3, 4 en 5. Je kunt deze kleurige kroon dus voor maar liefst 5 verjaardagen gebruiken. Deze kronen zijn er zowel voor jongens (in geel) als meisjes (in roze). Daarnaast ontdek je kronen voor seizoenfeesten als Allerzielen en themakinderfeesten als Nijntje, Disney Princess, Tinkerbell en Peppa Pig, die in verschillende kleuren wordt geleverd. Als versiering bij het tiara en kronen thema ligt er onder meer een oranje vlaglijn met kroontjesafbeeldingen in onze overzichtelijke online shop op je te wachten. Als je een kinderfeest met tiara en kronen wilt opvrolijken, past een grote, blinkende tiara op een prinsessenfeest of een pinata kroon op een jongensfeest. Je kunt de pinata vullen met een keuze uit de categorie uitdeelspeeltjes en snoep op Tuf Tuf. Wie de pinata als eerste kapot slaat en de vulling eruit laat vliegen, wint het spel.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl