Klantenservice

Sjerp

Een sjerp is een leuk en opvallend feestartikel om aan een dierbare te geven bij een speciale verjaardag. Bijvoorbeeld als je partner 50 jaar wordt en Abraham of Sarah ziet. Of als je dochter de 16-jarige leeftijd bereikt en een Sweet Sixteen party wil geven. Een feestartikel als een sjerp kun je ook dragen tijdens een vrijgezellenfeest of een themafeest.

Hier vind je Sjerp producten:

Sjerp maakt je outfit af

Een kinderfeest en een sjerp gaan goed samen bij het thema Prinses, waarbij je dochter er met bijpassend roze rokje en hippe schoenen er ook als een prinses uitziet. Tuf Tuf helpt je zowel aan een sjerp voor elke gelegenheid als aan passende versiering om de sjerp in een mooi decor tot volle wasdom te laten komen. Passende versiering bij een sjerp voor een geslaagd verjaardagsfeest Voor elke mijlpaal in het leven vind je bij Tuf-Tuf.nl een sjerp met leeftijdsaanduiding op een verkeersbord. Alle met bijbehorende tekst: 18 and horny, 21 and kinky, 30 and single, 40 and sexy, 50 what else?, 60 and crazy, 65 and groovy, 70 and still standing. Voor elke leeftijd is er een grappige spreuk op de sjerp gedrukt.

Voor elk thema een sjerp

De sjerp voor Sweet 16 (16 and hot) is gemaakt voor meiden die deze leeftijd bereiken. Dit feestartikel in de vorm van een sjerp maakt deel uit van de overwegend roze gekleurde Sweet Sixteen decoraties en feestartikelen, een van de vele themas in onze overzichtelijke en voordelige webshop. Je ontdekt versiering bij je sjerp als Sweet 16 ballonnen, vlaglijnen, letterslingers, decoratiespiralen, pompons, lampionnen, deurgordijnen, vlaggen en opblaasbare cijfers. Een sjerp voor een themafeest Prinses of om cadeau te geven aan een dierbare Een sjerp draag je normaliter over je schouder, maar kun je ook rond je lenden draperen. Je vindt voor een kinderfeest een sjerp van polyester in het thema Prinses. De zwartgekleurde sjerp heeft een roze opdruk met de tekst Princess. Deze sjerp kan ook worden gebruikt bij een Meidenfeest. Bij een Sweet 16 party kun je er een bijpassende ketting met verlichting bij doen. Reken maar dat de jarige opvalt met deze ketting met sterretjes en getal 16 als hanger. Een originele sjerp van Tuf Tuf is leuk om te gebruiken op een feestje dat je organiseert of om cadeau te geven aan iemand die je lief is.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl