Klantenservice

Schmink

Tuf-Tuf heeft als dé online shop voor feestartikelen aantrekkelijke en voordelige sets van drie schminkkleuren, waarmee je alle kinderen op het kinderfeestje kunt schminken. Je kunt ze als het ware in de huid laten kruipen van hun actieheld, favoriete dier of sprookjesfiguur. Zo vind je een speciale schminkset voor een kinderfeest met als thema Spiderman, prinses, piraat, smurf, jungle, vlinder en leeuw. 

Hier vind je Schmink producten:

Schmink voor elk feest

Ben je van plan een kinderfeestje voor je zoon of dochter te organiseren en zoek je daarvoor een leuke invulling? Een schminkset voor een kinderfeest is een garantie voor succes Het schminken van kinderen is leuk om te doen en je zorgt hiermee direct voor een feeststemming onder het jeugdige gezelschap. Ze kunnen even de persoon of het dier zijn dat ze altijd al zo graag hadden willen zijn. De avonturen naspelen van Spiderman, het lieftallige karakter aannemen van een droomprinses of de woeste brullen nadoen van een wilde leeuw. Of speel met de kinderen verstoppertje of een actiespel, met gebruikmaking van de schminkset camouflage.

Ook Schmink voor volwassenen

Het schminken van kinderen is één groot feest, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Schminken als hulpmiddel om de creativiteit bij kinderen te stimuleren Schminken wordt al eeuwenlang gedaan. Al in de tijd van de oude indianenstammen werd er met aarde en water getekend op de huid, om de goden te eren. Vandaag de dag wordt nog altijd schmink op waterbasis gebruikt, want het is eenvoudig op te doen en weer net zo gemakkelijk af te wassen. Schminken is een perfect hulpmiddel voor kinderen om een rol te spelen en hun creativiteit te uiten. Je kunt kinderen schminken bij vele gelegenheden, een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of speciale feestdag. Laat bij het schminken van kinderen jeugddromen uitkomen Met een schminkset voor een kinderfeest kun je je jonge gasten er even anders laten uitzien dan wie ze werkelijk zijn. Je geeft ze een spannende of betoverende uitstraling. Tuf-Tuf laat de dromen van de kinderen uitkomen met verschillende schminkpakketten in drie kleuren, waarmee je elk feest opvrolijkt.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl