Klantenservice

Rozetten

Ben je op zoek naar een leuke en originele rozet om je feest mee op te vrolijken? Zoek dan niet verder. Tuf Tuf heeft als voordelige en inspirerende webshop voor pinatas, thema en feestartikelen een feestartikel als rozetten voor verschillende gelegenheden. Rozetten speld je op bij een jarige, bij een jubilaris en bij een zoveeljarige trouwdag, maar je vindt in onze overzichtelijke online shop ook rozetten passend bij een themafeest als Frozen, Sofia the First, Spiderman of Paw Parol. Om de volwassenenparty of het kinderfeest met rozetten compleet te maken, kun je passende versiering bij de rozetten uitzoeken.

Hier vind je Rozetten producten:

Met een feestartikel als rozetten plaats je de jarige of jubilaris in de schijnwerpers


Met een feestartikel als rozetten zet je de jarige job in het zonnetje. De rozetten zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, paars, lila, groen en licht- en donkergeel. De rozet heeft in het hart een getal, dat verwijst naar de leeftijd, naar het aantal huwelijksjaren of naar het aantal dienstjaren op het werk. Je kunt ook kiezen voor rozetten met Happy Birthday tekst. Speciaal voor de kleinste kinderen zijn er oranjeachtige rozetten met Nijntje afbeelding en bijvoorbeeld het leeftijdsgetal 1, 2 of 3. Een volwassenenparty of kinderfeest met rozetten maak je helemaal af met versiering die bij de rozetten past. Als je een feest op kleur geeft, kun je kiezen voor slingers, ballonnen, hangdecoraties, vlaglijnen, pompons en honeycomb ballen en waaiers in dezelfde kleur als de gekozen rozetten.

Mooie rozetten van Tuf Tuf voor themafeesten als Frozen, Sofia the First en Spiderman

Tuf Tuf heeft een breed assortiment aan versiering en feestartikelen voor themafeesten, van jong tot oud. Rozetten passen goed bij diverse feesten waar een bepaald thema centraal staat. Bijvoorbeeld bij de populaire film Frozen. De Frozen-rozet heeft niet alleen een mooie afbeelding van de hoofdrolspeelsters Elsa en haar jongere zus Anna, maar ook confetti in de verpakking. Net als bij de Spiderman rozet het geval is. Een rozet Sofia the First is een schattig feestartikel voor je kleine meid. De aanstaande prinses Sofia lacht je dochter vanaf de rozet liefdevol toe. Een rozet van Paw Patrol, een animatieserie waar 6 heldhaftige pups allerlei avonturen beleven, zal ook zeker in de smaak vallen bij je kind. Je ontdekt nog veel meer leuks in de veelzijdige en klantvriendelijke webshop van Tuf Tuf.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl