Klantenservice

Actieve filters

  Photo props

  Nu bijna iedereen foto's maakt met zijn mobieltje, zijn de oude fotohokjes op de stations aan het verdwijnen. Jammer, want als je met een stel vriendinnen uit was geweest, kon je even met zijn allen zo een photo booth induiken om een lekker gekke foto te maken als herinnering. Deze sfeer brengen we weer terug met onze photo props. Bijkomend voordeel is, dat je de foto booth props overal kunt gebruiken. Natuurlijk gebruik je ze op een feestje, maar je kunt ze evengoed gebruiken tijdens een uitstapje naar het pretpark. Stop ze dan in je tas voor een mooie gekke foto in de achtbaan!

  Hier vind je Photo props producten:

  Photo props zijn versieringen voor nog meer lol.


  Een pakketje foto props bestaat o.a. uit snorren, hoedjes en brillen op een stokje dat je voor je gezicht houdt. Zo creëer je een instant verkleed effect met een minimum aan moeite. Door de stokjes zijn de photo props niet geschikt voor te kleine kinderen. Grotere kinderen kunnen zich er wel weer prima mee vermaken. Voor een feestje, of voor zomaar een gezellig middagje, kun je als extraatje een fotohokje improviseren. Een oude kast waar ze in kunnen zitten zou ideaal zijn, maar met een deken of laken over een tafel maak je ook een leuke photo booth. Bedenk dat kinderen veel fantasie hebben: als het niet precies klopt, dan verzinnen ze het er wel bij.

  Photo props voor volwassenen

  Eigenlijk zijn de foto props ontworpen voor nog grotere kinderen, de volwassenen. Kom je ook wel eens op een feestje dat een beetje saai is? Zorg dat jij de sfeermaker bent door een pakje photo booth props cadeau te doen, en de gasten heel deftig te laten poseren. Zeg er dan vooral bij dat ze niet mogen lachen voor de foto. Wedden dat het niemand lukt om serieus te blijven? De foto zet je natuurlijk op Instagram. Of maak er een paar mooie collages van.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl