Klantenservice

Maskers

Wil je een verkleed- en vermommingsfeestje voor je kind organiseren? Of ga je zelf naar een themaparty, waarbij je onherkenbaar op het gemaskerd bal wilt binnenkomen? Met de maskers van Tuf Tuf kun je je vermommen voor elk feest. Je vindt in onze inspirerende en voordelige webshop voor feestartikelen, traktaties en pinatas een breed assortiment aan maskers. Pimp het kinderfeest op met maskers of gebruik een feestartikel als maskers om carnaval te vieren.

Hier vind je Maskers producten:

Maskers voor een thema feest

Er zijn maskers van allerlei bekende tv- en stripfiguren om het kinderfeest tot een groot succes te maken, met versiering bij de maskers in hetzelfde kinderthema. Met een feestartikel als maskers geef je een originele invulling aan het kinderfeest Met een kinderfeest met maskers geef je een creatieve invulling aan de speciale dag van je zoon of dochter. Je doet in de overzichtelijke online shop van Tuf-Tuf.nl vele ideeën op voor een mooie invulling van je themaparty. Voor je kleine meid zijn er vrolijke maskers van onder meer Minnie Mouse, Sofia the First, Disney Princess, Frozen en Peppa Pig. Voor je stoere knul vind je bijvoorbeeld maskers van Avengers, Angry Birds, Spiderman en Star Wars. Tuf Tuf heeft ook goedkope sets met 6 verschillende Star Wars maskers, zodat ieder kind op het kinderfeest zijn eigen rol spelen kan spelen in het ruimteavontuur. Denk aan Stormtrooper, Darth Vader of Captain Phasma.

Een kinderfeest met maskers van Tuf Tuf wordt een onvergetelijke belevenis

Het feestelijke aanbod aan verschillende maskers stelt je in staat om met de kinderen allerlei spelletjes en toneelstukjes te spelen in lijn met het gekozen thema. Selecteer bijvoorbeeld een set 6 maskers van Doc Mc Stuffins voor je dochter of kies een set maskers Ridder Black Knight voor je zoon. Ze zijn er van papier of karton. Ook leuk zijn de maskers van de populaire Minions. Je ontdekt tevens allerlei accessoires en versiering bij maskers. Een heksenmasker kun je eenvoudig combineren met een heksenneus en heksenhoed, een masker van de duivel met een bijpassende ketting en een monster masker met een rugtasje met monster afbeelding. Tuf Tuf heeft maskers voor elk thema. Je kunt de kinderen laten lijken op een kat of een piraat, of gaan voor een spannend foam masker in de vorm van een dinosaurus, rode draak of krokodil. Je zet deze op je hoofd en maakt er zelf ooggaatjes in. Dat wordt een onvergetelijk feest!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl