Klantenservice

Hoofddeksels

Geef je een kinderfeestje of een themafeest voor volwassenen? Een hoedje of een petje verhoogt de feestvreugde en maakt je outfit compleet. Tuf Tuf heeft allerlei soorten hoofddeksels om een verjaardag, bruiloft of bedrijfsparty op te vrolijken. Van papieren punthoedjes tot stoere cowboyhoeden en van heksenhoeden tot hoedjes met bontrand en gaten aan de rand om drinkbekertjes in te zetten. Een feestartikel in de vorm van hoofddeksels is er in onze overzichtelijke en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen in alle verschijningen. 

Hier vind je Hoofddeksels producten:

Een kinderfeest met hoedjes verhoogt de feestvreugde

Bij een kinderfeest met hoofddeksels passen natuurlijk papieren punthoedjes. Je vindt ze in alle soorten en maten bij Tuf-Tuf.nl. Hoedjes in alle kleuren voor een feest op kleur en hoedjes die horen bij een themafeest van een bekende tv- of stripfiguur. Bijvoorbeeld hoedjes en petjes van Bumba, Bob de Bouwer, SpongeBob, Peppa Pig en Mickey Mouse. Je kunt ook versiering en hoofddeksels kiezen van het favoriete dier, tv-serie of computerspel van je kind. Leuke hoedjes en petjes Aap, Paarden en Dinosaurus worden in het brede assortiment afgewisseld met hoofddeksels met afbeeldingen van Cars, Stars Wars, Spiderman en Monster Jam. En nog veel meer themas.

Hoedjes en petjes als onderdeel van een verkleedset

Tuf-Tuf heeft ook speciale feestpakketten, waar een feestartikel als hoofddeksels in is opgenomen. Je ontdekt een schattige Minnie Mouse uitdeelset, bestaande uit een hoed, masker, ballon, Hawaii slinger en serpentine. Bij de verjaardag van je kleine meid of jongen kun je versiering en hoofddeksels combineren met Happy Birthday thema. De hoeden in de vorm van een taart met kaarsjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wordt je man of vrouw 50 jaar? Verras hem of haar dan met een hoed met de tekst Abraham 50 of Sarah 50. Je doet qua aanbod aan hoofddeksels voldoende inspiratie op in de online shop van Tuf Tuf.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl