Klantenservice

Hawaii kransen

Een Hawaii krans brengt vrolijkheid op elk feest. Of je nu een verjaardag viert, een barbecue in de achtertuin houdt of een carnavalsparty organiseert, met een feestartikel als een Hawaii krans breng je de stemming er in. Tuf Tuf verrast je met een breed assortiment aan kleurige Hawaii kransen. Sommige kransen zijn voorzien van glitterfolie, andere kransen hebben een leeftijdsaanduiding aan een hanger. Leuk om te gebruiken op een kinderfeest met Hawaii krans als insteek. Op een themafeest Hawaii horen kleurrijke versiering en een Hawaii krans natuurlijk bij elkaar. Je ontdekt in onze inspirerende en voordelige webshop voor feestartikelen, traktaties en pinatas tevens een opvallend deurbord met een Hawaii krans als afbeelding.

Hier vind je Hawaii kransen producten:

Een Hawaii krans voor een buitenfeest of een kinderfeest in de kamer Aloha!

Een feestartikel als een Hawaii krans is veelgevraagd en past net zo gemakkelijk bij een themafeest in de kroeg, bij een buitenfeestje als bij een kinderfeest. Een Hawaii krans om je nek geeft een ontzettend leuke en vrolijke uitstraling. In combinatie met andere verkleedartikelen op Tuf-Tuf.nl als hoofddeksels, pruiken en tiaras ben je helemaal gekleed voor een gezellig feest. Hawaii slingers zijn er in een effen kleur en in zomerse multikleuren. Je vindt een Hawaii krans met grote bloem, evenals een krans in combinatie met een shotglas. Selecteer gelijk andere feestartikelen en versiering bij de Hawaii krans, zoals een bril Hawaii met palmboom, een Hawaii rokje en bikini, Hawaii armdecoraties en Hawaii slingers, al dan niet met lampionnen en bloemenprint.

Met een Hawaii krans waan je je op dit tropische eiland in de Stille Oceaan

Met een Hawaii krans ben je niet op dit tropische eiland midden in de Stille Oceaan, maar je waant je wel in Hawaiiaanse sferen. De bloemen aan de meerkleurige kransen hebben de opvolgende kleuren paars, rood, geel, groen en blauw. Ze zijn ook leuk om te dragen tijdens een Beach Party, tijdens Koningsdag of tijdens een voetbalwedstrijd van het Nederlands Elftal. Voor een Voetbal themafeest slaag je bovendien bij Tuf Tuf voor een Hawaii krans in de kleuren zwart en wit, met allemaal afbeeldingen van ballen. Voor een chique party zijn er tevens Hawaii kransen in zilver in de klantvriendelijke webshop van Tuf Tuf verkrijgbaar.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl