Klantenservice

Feestbrillen

Een originele bril is een feestartikel pur sang. Hiermee trek je de aandacht op elke party en laat je zien dat je zin in het feestje hebt. Zowel een kinderfeest en brillen als een themaparty voor volwassenen en brillen gaan goed samen. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en modellen bij Tuf-Tuf, de inspirerende en voordelige webshop in feestartikelen, traktaties en pinatas. Van een feestartikel in het brillen assortiment met disco- of politiethema tot versiering aan brillen in de vorm van bijvoorbeeld een 50e verjaardag. De verschillende feestbrillen zijn ook heel leuk bij een seizoensfeest als carnaval en bij verkleedfeestjes. 

Hier vind je Feestbrillen producten:

Originele en grappige feestbrillen voor een themafeest of kinderfeest 

Je hoeft bij Tuf-Tuf.nl niet bang te zijn dat jouw favoriete feestbril er niet bij zit. Alle brillen zijn op voorraad. Een feestartikel in de categorie brillen met ronde glazen en twee hangende mini-discobollen eronder, dat perfect past op een discofeest. Een pilotenbril voor een Minions themafeest en een grote gekleurde bril voor een Hawaii feest. Al dan niet met palmboom op het montuur. Een bril met roze of blauw gekleurd glas hoort helemaal bij een hippie feest. Je kunt je outfit of die van de jonge gasten op het kinderfeest met brillen thema compleet maken met een leuke ketting, pruik of hoedje. Mustache Madness vermomming en versiering en een brillen thema vormen tevens een mooie combinatie. 

De leukste brillen in het brede assortiment van Tuf-Tuf 

Heel stoer en een meerwaarde op elk jongensfeest is een politiebril met embleem aan de bovenkant van het montuur. Tuf-Tuf helpt je gelijk aan handboeien, een blauw zwaailicht, boevenbol en verkleedset om je politie party volledig in te vullen. Je vindt de gekste en grappigste brillen voor elk themafeest. Ziet je man of vader binnenkort Abraham? Of je vrouw of moeder Sarah? Ga dan voor een bril in de vorm van de cijfers 5 en 0 met diamantenframe. Het is een pareltje voor de jarige job. Tuf-Tuf biedt ook de mogelijkheid om het themafeest in te kleuren met een pinata spel. Je ontdekt pinatas in de vorm van cijfers, voor een verjaardag of huwelijksjubileum, maar ook bekende strip- en tv-figuren, dieren en speelvoorwerpen. De pinata kun je vullen met snoepjes, speelgoedjes of confetti, dat als traktatie allemaal ook in onze overzichtelijke webshop verkrijgbaar is.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl