Klantenservice

Boa

Wil je op een party opvallend voor de dag komen? Of wil je zelf een feest geven, waar de gasten extra feestelijk zijn aangekleed? Kijk dan snel verder bij het inspirerende en voordelige assortiment aan boas in allerlei kleuren in de klantvriendelijke webshop van Tuf-Tuf.

Hier vind je Boa producten:

Een feestartikel als een boa is een onmisbare kledingaccessoire tijdens carnaval of een meidenfeest, maar je kunt ook een kinderfeest organiseren met een boa in een bepaalde kleur die aansluit bij een specifiek thema. Bijvoorbeeld een zwarte boa bij Monster High of een roze boa bij Disney Princess. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en lengtes. Met een versiering als een boa maak je iedereen van elke leeftijd gelukkig.

Een kinderfeest of volwassenenparty met een boa als extravagante kledingaccessoire

De boa heeft als kledingstuk zijn naam te danken aan de wurgslang boa constrictor. Het is al sinds het begin van de negentiende eeuw een gangbaar modeartikel. Vroeger werd deze louter in de betere milieus gedragen, tegenwoordig is het een feestartikel bij uitstek voor een glamour of beach party, voetbal- of disco feest. Tuf-Tuf bedient je op maat met een boa die je losjes om je nek en hals gedrapeerd kunt dragen. Met een feestartikel als een boa toon je je van je meest extravagante kant. Je kunt de versiering met een boa combineren met andere kledingaccessoires als leuke hoedjes, petjes en tiaras die ook in onze online shop verkrijgbaar zijn.

Een traktatie en een boa voor elk feest

Een boa is een veelzijdig kledingstuk. Kies een lila boa voor een glitterfeest of selecteer een oranje boa om Koningsdag te vieren, dan wel een wedstrijd van het Nederlands Elftal te bekijken. Kun je er gelijk oranje zwaaivlaggetjes bij nemen. Een zwarte boa is een mooi verkleedartikel tijdens een vrolijke Mustache Madness vermommingsparty of One Direction themafeest, terwijl een rode boa naadloos aansluit bij themafeesten als Hartjes Liefde en Happy Birthday. Zoveel kleuren boas, zoveel themafeesten waar je deze bij kunt dragen. Kijk eens rustig rond op Tuf-Tuf naar alle mogelijkheden. Tuf-Tuf helpt je zowel aan een traktatie als aan een boa voor elk feest. Met beide maak je de kinderen blij als je een kinderfeest met een specifiek thema geeft. In de categorie uitdeelsnoepjes en snoep vind je altijd een traktatie die in de smaak zal vallen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl