Klantenservice

Accessoires|kleding

Hier vind je Accessoires|kleding producten:

Geef je een feestje voor je dreumes, peuter of kleuter? Of wil je een verjaardag, huwelijksfeest of andere party voor volwassenen op een originele manier inkleden? Tuf-Tuf, dé webshop voor feestartikelen, heeft een gevarieerd en verrassend assortiment aan feestaccessoires. Vele leuke dingen om aan te trekken en je te verkleden. Het maakt niet uit of je nu 5 of 50 jaar bent. Er is voor elk wat wils. Van een hoedje, tiara en rozet tot een masker, sjerp, boa en compleet verkleedpak.

Versier jezelf of een ander met een feestartikel en maak pret!

Feestelijke verkleedaccessoires voor kinderen en volwassenen Een verkleedfeestje is leuk voor kinderen én voor volwassenen. Wil je je zoon of dochter een onvergetelijk kinderfeestje bezorgen? Je ontdekt kinderverkleed kleding en allerlei spannende maskers van kinderhelden als Spiderman, Angry Bird, Peppa Pig, Sofia the First en de sterren uit Frozen. Je kunt je jonge gasten scènes laten naspelen, liedjes van hun helden laten zingen of allerlei spelletjes in lijn met het gekozen thema doen. Ook spannend is om een politiekinderfeestje te houden, compleet met capes, handboeien, sheriffspelden en walkietalkies. Wie speelt de boef en wie speurt de misdadiger op? Een veelkleurige Hawaiikrans met bril en rokje verhoogt de feestvreugde Een huwelijksfeest of themaparty voor volwassenen krijgt extra glans met feestelijke accessoires. Je vindt bij Tuf-Tuf prachtige Hawaiikransen voor speciale gelegenheden. Doe iedereen een vrolijke Hawaiikrans om en het feest kan beginnen! De veelgevraagde bloemenslingers worden ook vaak gebruikt bij vrijgezellenfeestjes en themafeesten in bars en cafés. Het geeft een bijzondere uitstraling als iedereen met een Hawaiikrans om zijn of haar nek loopt. Zeker als je er nog een feestartikel als een hippe, grote bril met cocktail- of palmboomafbeelding bij opzet en haarclipbloemen in verschillende kleuren in je haar doet. Voor de vrouwelijke gasten liggen er tevens verleidelijke Hawaiirokjes en armdecoraties in de online etalage te wachten. Geef iedereen ten slotte een Hawaii kokosnootbeker, gevuld met een lekker drankje.

Grote mensen willen zich ook wel weer eens kind voelen

Kleine kinderen worden groot, maar grote mensen willen zich ook wel weer eens kind voelen. Dat kan door bijvoorbeeld naar carnaval of naar een themaparty een verkleedpak van Toy Story held Woody aan te trekken. Je krjjgt er een bijpassend hoedje en diverse accessoires bij. Of ga voor een Star Wars Darth Maul masker of Piet Piraat kleding. Voor verjaardagen zijn er grappige buttons met leeftijdsaanduiding, huldeschilden met een leeftijdsgetal en een humoristische tekst, leeftijd feeststerretjes, leeftijdskaarsen en opblaascijfers en letters. Themafeestjes met verkleedacts zijn populair bij jong en oud Themafeestjes zijn populair bij jong en oud. Tuf-Tuf heeft kinderverkleed kleding in alle soorten, maten en kleuren. Is je zoon helemaal gek van SpongeBob, Mickey Mouse, Winnie de Poeh, Star Wars of Transformers? Zoek een pak en masker uit van zijn favoriete strip-, film- of animatieheld. Of misschien is je dochter dol op Assepoester. Kies dan een tiara uit en zet het op haar hoofd. Meisjesharten gaan ook sneller kloppen van aantrekkelijke accessoires van Barbie, Mega Mindy, K3, Disney Princess en Tinkerbell. Laat je jonge gasten in hun fantasiewereld stappen met de vele verschillende feestartikelen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl