Klantenservice

Actieve filters

  Aanbieding

  Hier vind je Aanbieding producten:

  Het organiseren van een feest brengt vaak het nodige werk met zich mee. Of het nu gaat om de verjaardag van je kind of om het jubileum- of huwelijksfeest van jou en je partner, iets over het hoofd zien gebeurt sneller dan je denkt. Je moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat er voldoende bestek, glazen, kopjes, drinken, gebak en dergelijke zijn. Vanzelfsprekend is dit mede afhankelijk van welke traktaties je je gasten of de vriendjes en vriendinnetjes van je kind wilt voorschotelen. Maar één ding is zeker: een feest zonder eten en drinken is ondenkbaar. Als je een kinder- of verjaardagsfeest thuis organiseert is het daarnaast vaak noodzakelijk om je woonkamer een aangepaste indeling te geven. Bovendien moet je voor het aantal mensen dat je verwacht of hebt uitgenodigd genoeg stoelen of andere zitplaatsen hebben. 

  Feest compleet met aanbieding van Tuf-Tuf 

  Maar dat is nog niet alles, want voor het opzetten van een geslaagd feest of een onvergetelijke kinderverjaardag is meer nodig. Behalve dat je de praktische zaken op orde hebt, is het namelijk ook belangrijk om een feestelijke sfeer te creëren. Door de feestruimte leuk aan te kleden komen je gasten meteen in de juiste stemming. Je kunt beginnen met het meest voor de hand liggende feestartikel: de ballon. Ballonnen zijn als versiering natuurlijk onmisbaar op kinderfeesten en kinderverjaardagen. Je hebt ze in allerlei aansprekende kleuren, vormen, ontwerpen en kleurcombinaties. Maar ook wanneer de gasten ouder zijn kunnen ballonnen de boel opfleuren. Zo is voor huwelijksjubilea en feesten waarbij de jarige job dertig, veertig, vijftig of ouder is geworden altijd wel een ballon te vinden met daarop een toepasselijke verjaardagswens of jubileumtekst. Tuf-Tuf heeft op dit gebied trouwens regelmatig een feestelijk geprijsde aanbieding voor je.

  Elk meevallertje is mooi meegenomen

  Naast ballonnen zijn ook slingers een sfeerbepalend feestartikel. Deze zijn onlosmakelijk verbonden met uiteenlopende gelegenheden, variërend van de verjaardag van je kind tot en met het koperen, zilveren, gouden of diamanten huwelijksfeest van je ouders. Net als bij ballonnen is er bij slingers enorm veel keuze als het gaat om kleur, afbeelding, design en tekst. En ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder papier, plastic, stof en dun karton. Wil je een ruimte versieren met slingers, dan is het echter wel aan te raden om van tevoren een beeld te hebben van de afmetingen ervan. Op die manier voorkom je dat je te weinig of juist te veel versiering voor aan het plafond of de muren in huis haalt. Een goede voorbereiding is meestal het halve werk, en dit advies geldt ook zeker bij het opzetten van een feest. Al naar gelang het soort feest dat je wilt organiseren, is het overigens altijd handig om een checklist of draaiboek te maken. Hierbij hoort eveneens het opstellen van een gastenlijst, zodat je niemand vergeet in te lichten. Daarnaast kun je aan de lijst elk feestartikel toevoegen dat je denkt nodig te hebben voor de middag of avond. Voor meer inspiratie is het een goed idee om te kijken of er nog een leuke of bijzondere aanbieding is bij Tuf-Tuf.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl